CAN'T START RECORDING

Got questions, comments and/or feedback regarding Craft Director Studio? Post them here.
Post Reply
cheesir
Posts: 2
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:31 am

CAN'T START RECORDING

Post by cheesir » Thu Dec 08, 2011 5:19 pm

hello everyone!
I am new to craft director studio, I have tried to rigging a 4 wheels car, after that, start to record, at the very first time , it's working successful , the car is moving around . But when I tried to practice again , same car model, same procedure (followinf the tutor), when I clicked recording , the counting down number stop at 2 , and the frame (at the bottom of viewport ) becomes to only 4 frames, even I rescaled animation frame , still no working . This situtiation happens often . Does anyone know how to fix it?? please help, thanks.

cheesir
Posts: 2
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:31 am

Re: CAN'T START RECORDING

Post by cheesir » Thu Dec 08, 2011 5:40 pm

well, I forgot to post my os is w7 , craft director studio is 11.1.1 x 64, and here is the link to view the image
http://area.autodesk.com/forum/autodesk ... nt-record/

Patrik Martin
Partner
Posts: 321
Joined: Mon Feb 25, 2008 1:07 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: CAN'T START RECORDING

Post by Patrik Martin » Fri Dec 09, 2011 8:30 am

Hi cheesir and welcome to the forum.

This is nothing that we have seen before. What happens if you change the countdown timer in the configuration to 0? Or what happens if you create a new scene with only the 4-Wheeler, not the model, and record?
Partner
http://www.craftanimations.com
patrik.martin-at-craftanimations.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests