New terrain- old simulation

Got questions, comments and/or feedback regarding Craft Director Studio? Post them here.
Post Reply
Oki
Posts: 3
Joined: Sat Oct 09, 2010 8:06 pm

New terrain- old simulation

Post by Oki » Sat Oct 09, 2010 8:26 pm

Hi,
I have big problem with 4 wheelerExt. I have linked all the car, and when I edit my terrain, and then press record, It is going on "old terrain" all the time... I tried delete, and create new terain and then linked GravityDirectionMesh to it. but it is still according to the mesh before edit.. :(
I realy dont know how to fix it..

Image:
Image

THX for soon reply,
Oki

Patrik Martin
Partner
Posts: 321
Joined: Mon Feb 25, 2008 1:07 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: New terrain- old simulation

Post by Patrik Martin » Mon Oct 11, 2010 10:06 am

Hi Oki,

You haven't by accident unchecked the key icon left of the 4-Wheeler Extended in the CDS main window? Other than that try to go in to the main configuration of the 4-Wheeler Extended and check if the "Store Ground Mesh Data" in the Ray Cast Properties is unchecked.

If it still does not work I would suggest that we have a look at the scene to see if there is anything that is strange with it.

Patrik
Partner
http://www.craftanimations.com
patrik.martin-at-craftanimations.com

Oki
Posts: 3
Joined: Sat Oct 09, 2010 8:06 pm

Re: New terrain- old simulation

Post by Oki » Mon Oct 11, 2010 4:58 pm

Fixed, it was probably Store Ground Mesh Data... Thx for reply ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests