All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Got questions, comments and/or feedback regarding Craft Director Studio? Post them here.
Post Reply
ThommySchuster
Posts: 4
Joined: Tue May 21, 2019 10:43 am

All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Post by ThommySchuster » Tue May 21, 2019 10:46 am

Hello.

I was working with Craft Director in Maya as suddenly, when I opened a Project, the Craft Director wouldn't recognize my existing 4wheelers.
Now it doesn't recognize any in any project. I cant work with any of my existing Projects.
Is there any way to get the connection from Craft Director to my 4WheelerExt Meshes back?

ThommySchuster
Posts: 4
Joined: Tue May 21, 2019 10:43 am

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Post by ThommySchuster » Tue May 21, 2019 10:57 am

I tried it out even further.

If I create a project, then create a craft car, everything works well.
Then if I close the project and open it again, it already lost all connections.
It is not possible to work like this.
Is there any solution?

ThommySchuster
Posts: 4
Joined: Tue May 21, 2019 10:43 am

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Post by ThommySchuster » Tue May 21, 2019 11:50 am

Ok I found the problem.
Craft Director didn't load properly.

If I open an empty Maya Project, then Craft Director and load my scene after that, it works allright.

Carl Buhre
Quality Assurance Manager
Posts: 427
Joined: Mon Feb 25, 2008 12:59 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Post by Carl Buhre » Tue May 21, 2019 2:20 pm

Thank you for reporting back on the problem. Are you now able to open your other projects?

ThommySchuster
Posts: 4
Joined: Tue May 21, 2019 10:43 am

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Post by ThommySchuster » Tue May 21, 2019 4:07 pm

I Can open every project now again, but i have to pre-load craft director in an empty project first.

Patrik Martin
Partner
Posts: 294
Joined: Mon Feb 25, 2008 1:07 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Post by Patrik Martin » Wed May 22, 2019 8:32 am

Hi ThommySchuster,

Do you load the plugin automatically on start of Maya or do you do it manually?
Partner
http://www.craftanimations.com
patrik.martin-at-craftanimations.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests