Grouping/organising the rig (Maya)

Got questions, comments and/or feedback regarding Craft Director Studio? Post them here.
Forum rules
We only allow posts that
  • Is in English
  • Is related to our tools and the programs they support.

If these rules are not met you are most likely going to be banned.

Please Note:
  • New users will have their posts reviewed before being publicly available for other to see.
Post Reply
dane
Posts: 1
Joined: Thu Sep 02, 2021 6:19 pm

Grouping/organising the rig (Maya)

Post by dane » Thu Sep 02, 2021 6:22 pm

Hey there,

My rig works perfectly rig when the nodes are kept in the root of maya but once I move them into an empty group things break.

This group has no scale or transformations so I wouldnt expect this problem. Is there something I'm missing here?

We typically need to organise our assets as:

Code: Select all

asset_name
	geo
		geo_here
	rig
		rig_here



Patrik Martin
Partner
Posts: 361
Joined: Mon Feb 25, 2008 1:07 pm
Location: Gothenburg, Sweden
Contact:

Re: Grouping/organising the rig (Maya)

Post by Patrik Martin » Sun Sep 05, 2021 12:34 am

I Dane,

I think you solved this issue?

Best Regards,
Patrik
Partner
http://www.craftanimations.com
patrik.martin-at-craftanimations.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests