Search found 4 matches

by ThommySchuster
Tue May 21, 2019 4:07 pm
Forum: Support
Topic: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director
Replies: 5
Views: 1242

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

I Can open every project now again, but i have to pre-load craft director in an empty project first.
by ThommySchuster
Tue May 21, 2019 11:50 am
Forum: Support
Topic: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director
Replies: 5
Views: 1242

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Ok I found the problem.
Craft Director didn't load properly.

If I open an empty Maya Project, then Craft Director and load my scene after that, it works allright.
by ThommySchuster
Tue May 21, 2019 10:57 am
Forum: Support
Topic: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director
Replies: 5
Views: 1242

Re: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

I tried it out even further.

If I create a project, then create a craft car, everything works well.
Then if I close the project and open it again, it already lost all connections.
It is not possible to work like this.
Is there any solution?
by ThommySchuster
Tue May 21, 2019 10:46 am
Forum: Support
Topic: All 4WheelerExt lost connection to Craft Director
Replies: 5
Views: 1242

All 4WheelerExt lost connection to Craft Director

Hello. I was working with Craft Director in Maya as suddenly, when I opened a Project, the Craft Director wouldn't recognize my existing 4wheelers. Now it doesn't recognize any in any project. I cant work with any of my existing Projects. Is there any way to get the connection from Craft Director to...