Search found 5 matches

by Shain
Thu May 09, 2019 5:22 pm
Forum: Support
Topic: Problems with activation
Replies: 9
Views: 1064

Re: Problems with activation

Yep, there's only those six licenses in the folder. The MAC Address is indeed connected to Ethernet. I noticed during the last two days that now it 'only' takes about 1-3 minutes to activate. It's still doing this weird thing of Activating, then everything goes back to Freeware, and then after a whi...
by Shain
Tue May 07, 2019 9:19 pm
Forum: Support
Topic: Problems with activation
Replies: 9
Views: 1064

Re: Problems with activation

'Verify licenses on startup' is checked. When I click on the 4-Wheeler Extended when it's red, or any other tool, it will freeze/crash instantly (Maya 2018 and 2019). Also if I open a scene with CDS rigs already in it, it will freeze when I press record. I noticed that even though it might say that ...
by Shain
Mon May 06, 2019 8:33 pm
Forum: Support
Topic: Problems with activation
Replies: 9
Views: 1064

Re: Problems with activation

Also now I noticed, that even though it says 'Status: Active', the actual tools still have a license error for quite a while (The red square around the tool icon rather than green). Sometimes it also goes back to 'Freeware only' on the Status, then back to Active and so on. I don't know if it matter...
by Shain
Mon May 06, 2019 7:12 pm
Forum: Support
Topic: Problems with activation
Replies: 9
Views: 1064

Re: Problems with activation

It was happening since I got the license, I just didn't have time for the past month or so to try it out due to another project. I tried with disabled firewall and anti-virus but it was the same. No proxies or anything, I think my network connection is fine as I never had any connectivity issues bef...
by Shain
Mon May 06, 2019 4:57 pm
Forum: Support
Topic: Problems with activation
Replies: 9
Views: 1064

Problems with activation

Hello there, I seem to have a weird issue, that whenever I open Maya and launch Craft Director Studio, it has to re-activate the license. This wouldn't be an issue if it wouldn't take ages to do so... Once I left it open for 30 minutes and it still didn't activate all the features. As I haven't foun...